WYBRANE:

Zamknij

TA STRONA UŻYWA COOKIE.

Zapisano do newslettera.

Taki adres jest juz zapisany.

Adres e-mail jest niepoporawny

Proszę wyrazić zgodę na przetwarzanie danych

Wpisz adres e-mail.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na podany adres poczty elektronicznej od P.H.U. FENIKS ADAM GUZIAK, Piłsudskiego, 73, 08-110 SIEDLCE. Zgoda może być odwołana poprzez kontakt mailowy na feniks_siedlce@wp.pl. Oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y o prawie dostępu do treści moich danych oraz ich poprawiania i że wszelkie dane osobowe zostały przekazane przeze mnie dobrowolnie. Wszelkie informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania znajdują się w Regulaminie sklepu (dostępny tutaj) Pokaż więcej

‹‹ Strona główna |  Produkty » Pracuj zdrowo » Owoce i warzywa » Gruszki

W CIĄGU NAJBLIŻSZYCH 3 MIESIĘCY NIE JEST PLANOWANA DOSTAWA TEGO TOWARU.
PROMOCJA

GRUSZKI

GRUSZKI

Cena netto
PLN
4.15
Cena brutto
PLN
4.36
Czas dostawy
3 dni

Ilość zamawiana

Pakowanie: (2/2)

Kod towaru: GRUSZKI

EAN: 5905794318117

+ VAT: 5%

Jednostka miary: kilogram



Gruszki z polskich sadów


- odmiana: KONFERENCJA, LUKASÓWKA
- sprzedawane w opakowaniu 2 kilogramowym

Odmiana KONFERENCJA:
- jedna z najpopularniejszych odmian, dojrzewająca od września do października
- smukłe, wydłużone owoce o zielonkawo-brązowej skórce
- miąższ soczysty, delikatnie kremowy
- słodki, aromatyczny smak z lekką nutą kwaskowatości
- subtelny, owocowy aromat
- bogata w błonnik, witaminy C i K
- miękka, topniejąca konsystencja, idealna do jedzenia na surowo
- doskonała do sałatek, deserów i przetworów
- idealna do pieczenia, jako dodatek do serów i wina

Odmiana LUKASÓWKA:
- średnio wczesna odmiana, dojrzewająca w drugiej połowie września
- owoce o średniej wielkości, zielonkawo-żółtej skórce z delikatnym rumieńcem
- miąższ kremowy, soczysty i delikatny
- słodki smak z subtelną nutą kwaskowatości
- miękka, idealna do jedzenia na surowo
- przyjemny, owocowy aromat
- bogata w witaminy C i K oraz błonnik
- doskonała do sałatek, deserów, a także do przetworów
- odpowiednia do pieczenia i gotowania, zachowuje smak i konsystencję